NBA’de şampiyonluk düğümü bu gece çözülebilir

NBA’de şampiyonluk düğümü bu gece çözülebilir

Serinin 4. maçını deplasmanda kazanarak büyük avantaj elde eden Golden State Warriors, bu akşamki mücadeleden de galip ayrılması halinde üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan edecek.

Golden State Warriors’ın etkili oyuncularından Draymond Green, bu akşam cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Batı Konferansı Final Serisi’nde kasıtlı faulleri nedeniyle çok tartışılan Green, bu hareketlerine Cleveland karşısında da devam edince cezalı duruma düştü. Cuma akşamı oynanan Cavaliers maçında LeBron James’le tartışan Green, 4. kasıtlı faul limitine ulaşınca NBA yönetimi tarafından cezalandırıldı. Green, daha önce Oklahoma City Thunder oyuncusu Steven Adams’a iki ayrı maçta attığı kasıtlı tekmeler nedeniyle eleştirilerin odağı olmuştu.

REKORLAR YILI

Golden State Warriors, bu gece şampiyonluğunu ilan etmesi halinde kendisine ait ‘Bir sezonda en fazla maç kazanma rekoru’nu da tekrar kırmış olacak. California ekibi geçtiğimiz haftaki Cleveland zaferiyle bu sezon 88. galibiyetine ulaşmış ve Chicago Bulls’a ait 87 maçlık rekoru tarihe gömmüştü.

MUHTEMEL 5’LER

Golden State Warriors’la Cleveland Cavaliers arasında oynanan NBA Final Serisi’nin  5. maçı bu gece yerel saatle 18.00’de oynanacak. (EST 9 PM). Takımların parkeye şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

Golden State Warriors:
Stephen Curry
Klay Thompson
Andre Iguodala
Harrison Barnes
Andrew Bogut

Cleveland Cavaliers:
Kyrie Irving
J.R. Smith
Richard Jefferson
LeBron James
C Tristan Thompson

Fotoğraf: nikk_la

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.