Ted Cruz’u Trump’a karşı muhafazakarların radyo “kralı” savundu

Ted Cruz’u Trump’a karşı muhafazakarların radyo “kralı” savundu

Muhafazakar radyo sunucuları içinde “kral” olarak adlandırılan ve en tutucu isimlerin başında görülen Rush Limbaugh, Cumhuriyetçi başkan aday adayları içindeki atışmada Senatör Ted Cruz’u, Donald Trump’a karşı savundu.

Cumhuriyetçi Parti’nin 2016 başkanlık seçimleri için yapılacak önseçimde anketlere göre önde görünen iki ismi milyarder işadamı Trump ile Senatör Cruz arasında geçtiğimiz hafta ilk defa birbirine sataşma yaşanmıştı.

Cruz ile Trump arasındaki atışmaya muhafazakar radyo aleminin “kralı” olarak adlandırılan Rush Limbaugh da katıldı. Limbaugh, Trump’a karşı Cruz’a destek verdiği görüldü. Başkanlık yarışında Trump’a destek verdiğini daha önce açıklayan Limbaugh, ünlü işadamının Cruz için “manyak” diye hakaret etmesinden sonra desteğini çektiğini açıkladı.

Trump’ın Cruz’a yapmış olduğu eleştiriye radyo programında cevap veren Limbaugh, ünlü emlak milyarderinin yaklaşımını “karektersizlik” olarak yorumladı. Limbaugh şöyle konuştu; “Benim sorum Trump’ın Cruz hakkında yapmış olduğu eleştiri yaklaşımında. Cruz’a ‘manyak’ diye hitap etti, Senato liderleri ile uyumlu çalışmadığı bahanesi ile… Bu konuya önem verme nedenim, Trump’ın bu mesele hakkında büyük bir hata yaptığından. İyi bir karakteri olduğunu düşünmüyorum (Trump için), doğru bir çıkarımda bulunduğunu da sanmıyorum.”  

Limbaugh, Trump’ın Cruz’a hakaret etme ve Senato’daki muhalif duruşunu aşağılayarak bir sonuç elde etmesinin mümkün olamayacağını dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.