Cumhuriyetçi Parti’nin tartışmasını 11 milyon izledi

Cumhuriyetçi Parti’nin tartışmasını 11 milyon izledi

Fox Business Network (FBN) televizyon kanalında yayınlanan Cumhuriyetçi Parti’nin başkanlık tartışma programını 11 milyon kişinin izlediği dile getirildi.

Rayting ölçüm şirketi Nielsen firmasının yaptığı açıklamaya göre Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylarına duyulan ilginin azaldığı görüldü. Bu seçim döneminde en düşük izlenme rakamı 10 Kasım’da yapılan tartışma programına olmuştu. Nielsen, 10 Kasım’da yapılan Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylığı tartışmasını 13 milyon 500 bin insan izlendiğini duyurmuştu.

Perşembe gecesi yapılan tartışma programı 10 Kasım’ı da geride bırakarak 11 milyona kadar geriledi. Fox Business Network ’deki tartışma programı bugüne kadar en az izlenen muhafazakar parti tartışma programı oldu.

Cumhuriyetçi başkan aday adaylarının bu seçim döneminde en fazla izlenme sayısını 6 Ağustos’da Fox News de yayınlanan tartışma programında yaşamışlardı. Cumhuriyetçi başkan adaylarının ilk tartışma programı olması nedeni ile de ilgi bir hayli yüksek olmuş 24 milyon insan ekranların başına geçtiği hesap edilmişti.

Eylül ayında CNN’de yayınlanan Cumhuriyetçi Partili adayların tartışma programını izleyenlerin sayısı 18 milyona gerilemiş nihayetinde 15 Aralık da yine Fox Business Network’takini ise 15 milyon insan takip etmişti.

Bugüne kadar Cumhuriyetçi Partililer’in en az izlenen tartışma programı 2012 yılındaki önseçim döneminde yaşanmıştı. O dönem yapılan programı 7 milyon 600 bin insanın takip ettiği hesaplanmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.