Whitney Houston hayranları, cenazenin kaldırılacağı kiliseye akın ediyor

Whitney Houston hayranları, cenazenin kaldırılacağı kiliseye akın ediyor

Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın hayranları günlerdir cenazenin kaldırılacağı kilisenin önünde bekliyor. Hayranları, yarın cenazesi kaldırılacak olan ünlü sanatçıyı kilisenin önünde de yalnız bırakmıyor. Cenazenin kaldırılmasından birkaç gün önce sanatçının doğduğu New Jersey Eyaleti’nin Newark şehrinde bulunan Yeni Baptist Kilise’sinin önüne gelip burada bekleyen hayranları zaman zaman gözyaşlarını tutamıyor. 
    Kilisenin bulunduğu binanın etrafında ünlü sanatçıya özel bir bölüm hazırlayan hayranları, gün boyunca sanatçıya olan duygularını burasa asılı pano ve kağıtlara yazıyor. Kilisenin avlu duvarına çiçek ve balon gibi getirdikleri hediyeleri asan Houston hayranları, bolbol da fotoğraf çektiriyor.
    Sanatçının büyüdüğü şehre yakın bir yerde yaşayan Shakema Sulbavn (36), Whitney’in şarkıları ile büyüdüğünü söylüyor. Houston’ı ailesinin bir parçası olarak gördüğünü belirten Sulbavn “Hayatımda onu hiç görmediğim halde sanki ailemin bir parçası olarak kaldı bende. Okuldayken devamlı onun şarkılarını söylerdik. Bugünde ona olan sevgimizi ve saygımızı göstermek için geldik.” ifadelerini kullanıyor. 
    Kiliseye gelip bazı incelemelerde bulunan Newark Polis Departmanı yetkilileri de cenazenin kaldırılacağı gün için geniş güvenlik önlemleri alındığını, bunun için de kilisenin etrafında bulunan 6 sokağın trafiğe kapatılacağını belirtiyor. Basın mensupları dahil hiç kimsenin törene alınmayacağını belirten yetkililer, törenin basına kapalı olmasını Houston’ın ailesi tarafından alınan bir karar olduğunu aktarıyor.

    WHITNEY’İN KÜLLERİ BABASININ YANINA DEFNEDİLEBİLİR
    Cumartesi günü Yeni Baptist Kilise’sinden kaldırılacak olan Houston’ın cenazesinin New Jersey’in Union Şehrinde bulunan Westfield mezarlığında yatan babası John Russell’in yanına defnedileceği ifade ediliyor. Cihan Haber Ajansı’na açıklama yapan mezarlık yetkilileri, cenazenin nereye defnedileceği ile ilgili Houston ailesi tarafından net bir karar verilmediğini aktarıyor.
    2003 yılında hayata gözlerini yuman baba John Russell Houston Westfield’teki mezarlığa defnedilmişti. 48 yaşındaki Amerikalı ünlü şarkıcı Houston, geçtiğimiz cumartesi günü Beverly Hilton otelindeki küvette ölü bulunmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.