Sigaradan kurtulmak için başını kafese kilitleyen Türk, ünlü komedyen Kimmel’e konu oldu

Sigaradan kurtulmak için başını kafese kilitleyen Türk, ünlü komedyen Kimmel’e konu oldu

Sigara içmemek için başını bakır kafese kilitleyen Kütahyalı İbrahim Yücel (42), ABD’nin en çok seyredilen programlardan Jimmy Kimmel Live Talk Show’a konu oldu.

ABC televizyonunda yayınlanan talk showda ünlü komedyen Jimmy Kimmel, Yücel’in kafasındaki kafesle nasıl yaşadığını temsili bir tiyatro gösterisi ile anlattı. Kimmel, Kütahyalı İbrahim Yücel’i canlandıran bir kişiyle Skype üzerinden canlı bağlantı kurdu. Yücel’in 26 yıl boyunca günde iki paket sigara içtiğini anlatan Kimmel, kullanılan kafes tekniğini ise ‘basit ama etkili bir yöntem’ olarak tanımladı. Ünlü komedyen, temsili İbrahim Yücel’e canlı bağlantıda başındaki kafesle nasıl yaşadığını sordu. Yücel ise, her sabah eşinin başındaki kafesi kilitlediğini bu nedenle, pipetle beslendiğini söyledi.

Kimmel, Yücel’e ‘pipet gibi bir alet yardımıyla sigara da içebileceği’ fikrini verdi. Bu fikre önce şaşıran temsili Yücel, tam “Bu fena bir fikir değil” dediği sırada odaya giren Yağmur Yücel elindeki süpürgeyle bilgisayarı parçaladı. Kimmel, programı, ‘Türkiye’den bir halk tiyatrosu izlediniz’ sözleriyle sonlandırdı.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/bxFATsmQ4pY” frameborder=”0″ allowfullscreen]

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.