Reza Zarrab at çiftliğinin yönetimini kendi adamına devretti: Biraz uzaklaşma zamanım geldi

Reza Zarrab at çiftliğinin yönetimini kendi adamına devretti: Biraz uzaklaşma zamanım geldi

17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının zanlılarından Reza Zarrab, Miami’de 1.2 milyon dolara malettriği at çiftliğinin yönetimini İranlı arkadaşına devretti. 300 bin dolara aldığı ve kız yeni kız arkadaşı Amanda Perkowski‘nın bindiği atı da elden çıkardı.

22 Mart 2016’da kara para aklama suçlamasıyla ABD’de tutuklanan ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Reza Zarrab’ın yeni hayatını TR724 ortaya çıkarmıştı. Adem Yavuz Arslan imzalı haberde, Zarrab’ın Next Level Performance Center adlı bir şirket kurduğunu, at çiftliği satın aldığını ve  ismini Aaron Goldsmith olarak değiştirdiğini kamuoyu ilk kez TR724’ten öğrenmişti.

Sözcü, Zerrab’ın Next Level Performance Center’daki görevinden ayrıldığı ve şirketin başkanlığını İranlı arkadaşı Manuchehr Negahban’a devrettiği duyurdu. Aaron Goldsmith adıyla şirketin başkanı olan Zarrab, yeni ticaret kayıtlarında artık görünmüyor.

Konuyla ilgili olarak şirketinin sosyal medya hesaplarından ismini yazmadan bir açıklama yapan Zarrab, “Yeni Başkanımız Manuchehr’i tebrik ederiz! En başından beri buradaydı ve bu tesisi tuğla tuğla inşa etmeye yardım etti. Onun kararlı çabası, Next Level’ın başarısının temelini oluşturdu ve bizi daha da ileriye taşımaya devam edecek.” dedi.

Adem Yavuz Arslan, ”Çiftliğin yeni sahibi denilen Manuchehr zaten ilk günden beri yanında olan bir isim. Hatta Miami’ye gidip Zarrab’a mikrofon uzattığımda o da oradaydı. Bu arada Zarrab’ın aile fertleri İstanbul ile Miami arasında mekik dokuyorlar. İşleri iyi.” yorumunda bulundu.

Paylaşımda 24 yaşındaki at eğitmeni yeni kız arkadaşı Amanda Perkowski’ye de teşekkür eden Zarrab, “Varlığım devam edecek olsa da biraz uzaklaşma zamanım geldi” ifadesi dikkat çekti.