İsrailliler tepki gösterdi, CNN muhabirin görev yerini değiştirdi

İsrailliler tepki gösterdi, CNN muhabirin görev yerini değiştirdi

CNN, Gazze’ye düzenlenen hava harekatını sevinçle izleyen İsraillileri haberleştiren muhabirin görev yerini değiştirdi. Olayı haberleştiren CNN muhabiri Diana Magnay, yayın esnasında İsrailliler tarafından tehdit edildiğini ileri sürmüştü. Magnay Moskova’ya gönderildi.

diana magnayCNN muhabiri Diana Magnay, Gazze’ye düzenlenen hava harekatı esnasında yaptığı yayınla saldırıyı neşe içinde izleyen İsraillileri ekrana taşımıştı.Yayın sırasında İsrailliler tarafından tehdit edildiğini söyleyen Magnay olaydan sonra attığı bir twitte şu ifadeleri kullanmıştı: “Sderot’un yukarısında bir tepeye çıkarak Gazze’ye düşen bombaları kutlayan İsrailliler yanlış bir şey söylersek arabamızı parçalayacağını söylüyor. Pislik.” CNN muhabiri aldığı tepkiler üzerine daha sonra bu twiti silmek zorunda kalmıştı.

Huffington Post’a bir açıklama yapan CNN sözcüsü “Diana yayın sırasında tehdit edilince ani bir tepki verdi ama kendisi de bu durumdan dolayı çok üzgün. Diana ve CNN, yaşananlar için özür diliyor” dedi.

Diana Magnay bu olayın ardından görevine Moskova’da devam edecek.

NBC televizyonu da İsrail’in düzenlediği saldırılarda top oynarken hayatını kaybeden 4 çocuğun görüntülerini servis eden muhabiri Ayman Molyendin’i geri çağırmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.