Ev arkadaşını önce öldürdü sonra kalbini ve beynini yedi

Ev arkadaşını önce öldürdü sonra kalbini ve beynini yedi

Polis tarafından vurularak durdurulan 31 yaşındaki cani Maimi şehrinde 65 yaşındaki bir evsize saldırarak yüzünü çiğeyip hastanelik etmesinin yankıları sürerken dehşet veren bir haber de Baltimore eyaletinden geldi. Ev arkadaşını önce öldürdükten sonra kalbini ve beynini yiyen cani polis tarafından tutuklanarak hapse gönderildi.

Polisin verdiği bilgiye göre, Morgan Devlet (State) Üniversitesi öğrencisi olan 21 yaşındaki Alexander Kinyua, 37 yaşındaki Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie öldürüp bedenini parçaladığı bilgisini de verdi.

Kinyua’yı ziyarete gelen kardeşi ile babası işlenen vahşetin ortaya çıkardı. Cuma günü polise kayıp olduğu bildirilen Agyei-Kodie’nin parçalanmış cesedinden bazı parçaları gören Kinyua’nın kardeşi babasına durumu bildirmesi ve daha sonra polisi aramaları sonunda olay gün ışığına çıktı.

İhbar üzerine Kinyua’nın evine gelen polis Agyei-Kodie’nin parçalara ayrılmış organlarını evin bodrum katı ile yakındaki bir kilisenin arkasındaki çöp kutusunda buldu. Ancak polis Agyei-Kodie’nin kalbini ve beynini bulamadı. Kinyua daha sonra polise ev arkadaşını öldürdükten sonra kalbi ile beynini yediğini itiraf etti.

Baltimore da meydana gelen olay sonunda Kinyua birinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı. Polis Kinyua’nın 20 Mayıs’da da bir öğrenci arkadaşına saldırıp ısırdıktan sonra beyzbol sopası ile vurduktan sonra kaçtığını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.