Brown’un annesi, oğlunu öldüren polisin tutuklanmasını istedi

Brown’un annesi, oğlunu öldüren polisin tutuklanmasını istedi

Ferguson şehrinde öldürülen Michael Brown’un (18) annesi Lesley McSpadden, oğlunu vuran polis memuru Darren Wilson’un tutuklanmasını istedi.

Siyahi genç Brown’un otopsi sonuçlarının açıklanmasından sonra kameraların karşısına geçen acılı ailenin avukatı Benjamin Crump “Çocuğun annesi, polisin tutuklanmasını talep ediyor. ‘Çocuğumu öldüren polisin tutuklanması için daha neye ihtiyaç duyuluyor?’ diyor.” şeklinde konuştu.

Ailenin isteği üzerine yapılan otopside maktülün vücudunda 2’si başından olmak üzere toplam 6 mermi bulundu. Otopsiyi gerçekleştiren Patolog Michael Baden, Brown’un başına isabet eden mermiler nedeniyle hayatını kaybettiğini ifade etti. Brown’un yakın mesafeden ve vücudunun ön tarafından saldıraya uğradığı belirtildi. Siyahi gencin ölürken acı çekmediği belirlendi.

ABD Adalet Bakanı Eric Holder’da Michael Brown için otopsi yapılması talimatını vermişti. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 40 Federal Büro Araştırma (FBI) görevlisi soruşturmayı titizlikle araştırmaya devam ediyor. Olaya şahit olan görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruluyor.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.