Boston zanlısı hastaneye ulaştırıldığında kanlar içindeydi

Boston zanlısı hastaneye ulaştırıldığında kanlar içindeydi

 

Boston Maratonu’na bombalı saldırı yaptığı şüphesi ile yaralı olarak ele geçirilen Djohar Tsarnaev’in hastaneye getirilidğinde kanlar içinde olduğu belirtildi. Beth İsrail hastanesine yakalandıktan sonra kaldırılan Djohar’ın her tarafınn kan içinde olduğunu belirten hastane çalışanı, burada yapılan işlemleri bir bir anlattı.


19 Nisan cuma akşamı geç saatlerde hastaneye Djohar’ın getirildiğini aktaran ve isminin açıklanmasını istemeyen görevli, 19 yaşındaki zanlının ilk geldiği sırada hiçbir tepki vermediğini kaydetti. Ameliyat bölgesine getirildiğinde Djohar’ın ilk defa ‘inilemeye’ başladığını duyduğunu aktaran hastane çalışanı, ancak zanlının ağzından bir kelimenin dahi çıkmadığını söyledi.

 

Hastanede 8 ila 10 görevlinin Djohar’a müdahale ederek hayatta tutunması için çabaladığını aktaran görevli, zanlının gögüs bölgesinden iki defa ameliyata alındığını aktardı.  Aynı çalışan Djohar’ın boğazından ve bacaklarından ciddi yaralar aldığına dikkat çekti. Hastane göevlisi, Djohar’ın sağlık durumunun çok kısa sürede iyileşme gösterdiğini de söyledi. Djohar’ın ameliyathaneye alındğında başında Federal Soruşturma Ofisi (FBI) görevlisinin de hazır beklediğini kaydetti.

Djohar, U.S. Marshals görevlilerinin korumasında geçtiğimiz günlerde Beth İsreal hastanesinden alınarak mahkumların yattığı ve Boston şehrine 40 mil (65 km) uzaklıktaki Federal Devens Tıp Merkezi’ne (fotoğrafta görülen yer) sevk edildi.

 

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.