Bir çocuğun oyuncağının içine saklanan silah parçaları ve mermi soru işaretleri uyandırdı

Bir çocuğun oyuncağının içine saklanan silah parçaları ve mermi soru işaretleri uyandırdı

Rhode Island’da bir hava limanı yetkilileri 4 yaşındaki bir oğlan çocuğunun oyuncağı içerisinde saklanmış şekilde silah parçaları ve mermiler bulduklarını açıkladı.

Çocuğun elindeki Mickey Mouse’un içine silah parçalarının nasıl ve hangi amaçla saklandığı FBI ve eyalet polisi tarafından sorgulandı.
Hava limanı sözcüsü Patti Goldstein, Warwick Rhode Island’da bulunan T.F. Green Uluslararası Hava Limanı’nda ele geçirilen silah parçaları ve mermilerle ilgili polisin henüz bir tutuklama yapmadığını duyurdu. Babasıyla birlikte Deroit’e seyahet etmekte olan 4 yaşındaki çocuğunun sırt çantasında bulunan dolgu oyuncağın içinden parçalanmış bir şekilde silah ve mermiler bulundu. Polis bu parçalara el koyduktan sonra çocuk ve babasının seyahatine devam etmesine izin verdi.
Hava Limanı Polis Komiseri Leo Messier “Bu durum yerel bir anlaşmazlığa benziyor. RI polisi, FBI ve RI eyalet polisi çocuk ve babası üzerinde araştırma yaptılar ve güvenliği zedeleyici bir sebep olmadığına karar verdiler.” diyerek olayı yorumladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.