Amazon’dan yeni uygulama; Yaptığınız alışverişin binde 5’i yardım kurumlarına gidecek

Amazon’dan yeni uygulama; Yaptığınız alışverişin binde 5’i yardım kurumlarına gidecek

Dünyaca ünlü alışveriş sitesi Amazon.com bugün yeni bir uygulama başlattı. ‘Amazon Smile’ adı verilen bu yeni uygulama ile Amazon üzerinde yapılan alışverişlerin binde 5’i kullanıcının seçtiği yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Amazon bugün yayınladığı ilanla ‘Amazon Smile’ı tanıttı. Uygulamada müşteriler istediği takdirde Amazon.com’a kayıt yaptırmış olan yaklaşık 1 milyon yardım kuruluşundan birini seçebilecek. Yapılan alışverişlerde ürünün yalın fiyatının binde 5’i seçilen hayır kurumuna bağışlanacak. Amazon on milyonlarca ürünün bu uygulamaya dahil olacağını açıkladı.

Bağış programına dahil olan ürünlerin tıpkı diğerleri gibi uygun fiyatlı olacağı ve müşterilere hiçbir ekstra masraf getirmeyeceği duyuruldu. Programa dahil olan ürünlere smile.amazon.com adresinden ulaşılabilecek. Hali hazırda Amazon.com hesabı bulunanlar hiçbir değişiklik yapmadan smile.amazon.com’dan alışverişlerini yapabilecek.

Türk-Amerikan gönüllüler tarafından kurulan ve Amerika’da hizmet veren Hizmet Relief de programa ilk dahil olan yardım kuruluşları arasında yer aldı. Alışverişleriyle Hizmet Relief’e katkıda bulunmak isteyenler smile.amazon.com adresine girdiklerinde sayfanın sağında çıkan arama motorunda ‘Helping Hands Relief Foundation’ı (Carlstadt, NJ) aratarak bu kurumu seçebilir. 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.