THY’nin Houston uçuşları Orta Doğu’da memnuniyetle karşılandı

THY’nin Houston uçuşları Orta Doğu’da memnuniyetle karşılandı

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayınlanan “Gulf News” adlı günlük gazete, Türk Hava Yolları’nın (THY) giderek genişleyen uçuş ağına 220. uçuş noktası olarak Houston’ın eklenmesi ile Orta Doğu’ya büyük bir hizmet getirmiş olacağını belirtti.

Söz konusu haberde, Houston’ın, THY’nin Amerika’daki beşinci uçuş noktası ve aynı zamanda, 98 ülkeyi kapsayan ve hızla gelişen uluslararası uçuş ağına eklenen en yeni nokta olduğu belirtildi. Söz konusu 98 ülkeyi kapsayan bu uluslararası uçuş ağının, Orta Doğulu yolcuları diğer hava yollarına göre daha fazla sayıda ülkeye ulaştırdığına da dikkat çekildi.

Haberde  yeni uçuş hattının başlatılması kutlamaları kapsamında THY’nın tanıtım amacıyla uçuşlar başlattığı şu ifade ile yer aldı: “THY, Dubai ve Abu Dabi’den hareketle İstanbul üzerinden Amerika’nın dördüncü büyük kenti Houston’a bütün vergiler dâhil ekonomi sınıfında gidiş-dönüş fiyatını 3,990.00 dirhem (1.965.00 TL) olarak belirledi. Orta Doğu’dan Houston’a hem turistik hem de ticaret amaçlı seyahatlerin sayısı giderek artıyor.” 

Hhaberde ayrıca THY’nın  halen Chicago, New York, Washington DC ve Los Angeles olmak üzere Amerika’da dört noktaya uçtuğu  ve şimdi de buna, İstanbul’dan Houston’a pazartesi, salı, cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftada dört uçuş daha eklendiği vurgulandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.