The Marmara, Amerika’da tanıtım turları yapacak

The Marmara, Amerika’da tanıtım turları yapacak

The Marmara Otelleri, dünyanın önde gelen ekonomilerine odaklandı. Grup, bu çerçevede aralarında ABD, Çin, İngiltere, Belçika, Rusya, Almanya ve İsveç’in bulunduğu pek çok ülkede tanıtım turu yapacak. Önemli fuarlarda yerini alacak.


Grubun hedef ve planları ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan The Marmara CEO’su Hüseyin Öztürk, şehir otelciliğinde uluslararası marka olma yolunda konumlarını güçlendireceklerini vurguladı. Hüseyin Öztürk, şöyle devam etti:


“Teknik ilerlemeler ve yolculuk imkânlarının artması ile dünya ufalıyor. Artık bireylerin talepleri de değişiyor. Giderek artan rekabet ortamında servislerimiz ile gücümüzü perçinliyoruz. Şehir otelcilğinde öncü bir grup olmak hedefi ile faaliyet yürütüyoruz. Gelecek dönemde ülke dışından daha fazla turist çekmeye dair planlarımız olacak. Worldhotels ve Small Luxury Hotel of The World gibi uluslararası yapıların üyesi olmak bizim için daha da değerli hale gelecek.”


The Marmara Otelleri, 2013’te hedeflerini yakalayabilme adına tanıtım atağına başlıyor. Grup, bu kapsamda sene sonuna dek İngiltere, ABD, Çin, Belçika, Rusya, Almanya ve İsveç gibi ülkelerde tanıtım turu yapacak. Ayrıca önemli pek çok fuarda yerini alacak.


The Marmara, 2012’den bu yana dünyanın her yerinde turistlerin belirli standartlarda otellerde kalmasına imkân tanıyan Worldhotels sisteminin bir üyesi. The Marmara Bodrum ise 2000’den bu yana dünyada 70’i aşkın ülkede üyesi olan Small Luxury Hotel of The World’de bulunuyor.


Bu sistemlere üyeliğin grubun ülkeye turist çekmesine önemli katkı sunduğunu belirten Hüseyin Öztürk, şunları ifade etti:


“Worldhotels üyeliği ile dünya çapında bir rezervasyon sistemine dahil oluyoruz. Üyeliğimiz, hedefimizde bulunan ABD, Brezilya, Hollanda, Belçika, Almanya, Birleşik Krallık, İspanya gibi ülkeler ile Rusya, Hindistan, Çin gibi büyüyen ekonomileri de içine alan büyük bir tabloyu yakalayabilmemiz adına önemli olanaklar sunuyor. The Marmara Bodrum’un Small Luxury Hotel of The World üyeliği de aynı şekilde, otelimize dışarıdan turist trafiğinin artırılmasında önemli bir rol üstleniyor. Tüm dünyada turistler otelimizin Worldhotels ve Small Luxury Hotel of The World üyeliklerine bakarak, hizmet kalitemizden emin olabiliyor. Gelecek dönemde uluslararası bir havuzda yer almanın sunduğu fırsatlardan daha fazla yararlanmayı hedefliyoruz.”

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.