Tarihi fotoğrafın değeri 126 milyar dolar

Tarihi fotoğrafın değeri 126 milyar dolar

 

Dünyanın en zengin yardımseverleri Forbes Ekonomi Dergisi için New York’ta bir araya geldi. Milyar dolarlık servete sahip olan hayırseverler New York Kütüphanesi’nde bir araya gelerek Forbes için hatıra fotoğrafı çektirdi.

Forbes 400 Hayırsever Zirvesi  için  milyar dolarlık servet sahibi 162 iş adamı New York’ta toplandı. Bunlardan mal varlığının büyük bir kısmını hayır kurumlarına ayıran 12 işadamı kütüphanedeki bir oda da toplanarak  tarihe geçecek fotoğraf karesine gülümsedi.

Fotoğrafta Warren Buffett, Bill ve Melina Gates, Oprah Winfrey, Marc Benioff, Steve Case, Jon Bon Jovi, Leon Black, David Rubenstein, Peter Paterson, Marc ve Laura Andreessen gibi dünyaca bilenen iş adamları ve yardımseverler yer aldı. Derginin kapağında yer alan fotoğraf karesindekilerin mal varlığının 126 milyar dolar olduğunu ifade eden Forbes Dergisinin Editörü Randall Lane dünyanın hem başarılı hemde hayırseverleri bir araya getirmek istediklerini söyledi. 15 dakikada çekilen bir fotoğraf için haftarlardır çalıştıklarını belirten Lane dünyadaki problemlerin çözümüne katkıda bulunmak isteyen insanların bir araya getirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.


Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.