AMG’nin başlangıç fiyatı 496 bin lira

AMG’nin başlangıç fiyatı 496 bin lira

Mercedes-Benz ailesinin alt markası Mercedes-AMG ürün gamını genişleterek yeni C 63 ve C 450 AMG modellerini portföyüne ekledi.

Portekiz’in sahil şehri Faro’da uluslararası basın test sürüşleri  gerçekleştirilen modellerin Türkiye pazarını hareketlendirmesi bekleniyor. Mercedes-AMG’nin merkezi olan Almanya’nın Affalterbach tesislerinde üretilen Mercedes-AMG C 63 modelinin Türkiye lansmanı mayıs ayında gerçekleşecek Autoshow Fuarı’nda yapılacak. 496 bin 100 lira başlangıç fiyatına sahip olacak Mercedes-AMG C 63, 510 PS gücünde C 63 S ve 476 PS gücünde C 63 versiyonları ile pazarda yerini alacak. Yeni AMG C 63, 4 litrelik yeni AMG motoru ile alışılmış AMG performansını sunarken 100 kilometrede 8,2 litrelik yakıt tüketimi ile yüksek performansa rağmen emsallerine kıyasla düşük tüketimle dikkat çekiyor. C-Serisi’nin spor versiyonu C 450 AMG 4MATIC ise temmuz ayından itibaren 367 PS gücündeki motoru ile Türkiye’de satışa sunulacak. AMG Mercedes Yönetim Kurulu Başkanı Tobias Moers, AMG C 63 serisinden bugüne kadar 40 bin adet sattıklarını belirterek, “C-Serisi’nin spor versiyonu C 450 AMG 4MATIC ile daha geniş bir kitleye ulaşacağız. Tanıtımını yaptığımız her bir marka bizim gelecek hedeflerimize daha hızlı ulaşmamızı sağlayacak.” açıklamasında bulundu.

C-Serisi’nin spor versiyonu C 450 AMG 4MATIC, bugüne kadarki en geniş açıya ulaşan ve arabanın tamamını tepeden göstererek yoldaki resmini çeken geri görüş kamerasına sahip. Karakteristik ses imzaları ile sadece performanslı kullanım koşullarında değil, aynı zamanda oldukça uygun oldukları günlük kullanım koşullarında da kullanıcılarına keyifli sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.