2020 yılına kadar tüm Samsung’lar arkadaş olacak

2020 yılına kadar tüm Samsung’lar arkadaş olacak

Samsung Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanı Choong Ro Lee, 2020’ye kadar Samsung ürünlerinin tamamının nesnelerin interneti ile uyumlu olacağını söyledi.

Samsung cihazlarına herkesin ulaşmasına imkân tanıyacaklarını belirten Lee, tüm farklı cihazların birbiriyle uyumlu olmaması halinde istenilen sonucun alınamayacağını kaydetti. Türkiye’nin de içinde bulunduğu MENA bölgesinin yeni teknolojileri çok hızlı benimseyen bir nüfusa sahip olduğuna dikkat çeken Lee, “Bu bizim için yıllardır artan bir öneme sahip. İş hedeflerimizi anlamasının yanı sıra daha iyi, daha güvenli ve daha sağlıklı bir dünya için teknolojiyi kullanma hedefimizle uyumlu olan STK’larla işbirliği yapıyoruz.” dedi.

Samsung Electronics, Antalya’da düzenlenen Samsung MENA Forum 2015’te akıllı yaşama vizyonunu paylaştı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen MENA Forum kapsamında televizyon, beyaz eşya, baskı cihazları ve fotoğraf makinesine kadar birçok akıllı Samsung cihazı tanıtıldı. Forumun en dikkat çekici yeni ürünü ise 88 inç Samsung Smart UHD TV oldu. Cihaz özel motoru sayesinde görüntülerin parlaklığını otomatik olarak analiz ediyor ve enerji tüketimini en aza indiriyor. Forumda ayrıca Samsung Club des Chefs’le ortak bir çalışmayla geliştirilen buzdolabı da tanıtıldı. 4 kapılı RF9900 akıllı buzdolabı, üçlü soğutma sistemi içeriyor. Samsung, yeni NX500 fotoğraf makinesiyle pazarda iddialı olacağının da sinyallerini verdi. 28 mp çözünürlüğe sahip cihaz, hareket halindeki çekimlerde net bir görüntü yakalanmasını sağlıyor. Ayrıca forumda Galaxy A akıllı telefon serisi de tanıtıldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.