Yeni ürün iPhone 6C mi yoksa iPhone 5SE mi?

Yeni ürün iPhone 6C mi yoksa iPhone 5SE mi?

Apple piyasaya yeni ürünler kazandırdıkça, bir sonraki ürünleri ile ilgili iddialar bitecek gibi görünmüyor. Bunun göstergesi olarak ortaya çıkan yeni bir rapor, Apple’ın 4 inç’lik bir iPhone 6C piyasaya sürmeyeceğini, bunun yerine güncellenmiş bir iPhone 5C tanıtacağını söylüyor.

Güncellenmiş bir iPhone 5S modeliyle ilgili dedikodular daha önce de ortaya atılmış ve 6C yerine iPhone 5E’nin tanıtılacağı iddia edilmişti. Ancak 9to5Mac’in ortaya çıkan raporu bir iPhone “5SE” ile tanışabileceğimizi söylüyor.

CHİP internet sitesinin haberine göre Apple, iPhone 6’nın donanımını iPhone 5S’e yerleştirmeyi düşünüyor. Bu durumda Apple Pay, A8 işlemci, 8 megapiksel kamera, 1.2 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip, gövdesi iPhone 6’ya benzeyen yeni bir telefonla tanışabiliriz.

Yeni telefonda Live Photos özelliğinin bulunacağı ancak ekrana ne kadar bastırdığınızı algılayan 3D Touch’ın sunulmayacağı söyleniyor. 4 inç’lik bu yeni iPhone modelinin küçük boyutlu iPhone’u özleyen birçok kullanıcıyı sevindireceği düşünülüyorAncak tüm bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da akıldan çıkarmamakta fayda var.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.