Yeni Office 365’in hedefi şirketler

Yeni Office 365’in hedefi şirketler

Microsoft geçen hafta piyasaya sürdüğü yeni Office 365 ile ofis programının Power Point ve Word uygulamalarından çok daha fazlasını kapsadığını göstermeyi amaçlıyor.

Microsoft öncekilere göre çok daha kapsamlı ve analitik olan yeni Ofis programını şirketlerin almak isteyeceği konusunda oldukça iddialı.

Şirket yeni Office 365’i kişisel kullanıcılar için aylık $7-$10 arasında fiyatlandırıldı. Bu miktar büyük şirketler için ise ileri düzey güvenlik, kullanıcı hesapları yönetimi ve bilgi teknolojileri çalışanları için ekstra diğer araçların eklenmesi ile aylık $8- $22 arası olarak belirlendi.

Eğer müşteri yeni çıkan “E5” adı verilen özellikleri de dahil etmek isterse aylık fiyatı $35 a çıkmakta. Bu özelliğe Skype aramalarının ücretleri, web üzerinden yapılan konferans ücretleri gibi ödemeler dahil.

Microsoft kurumsal başkan yardımcısı John Case’e göre mevcut iletişim araçlarının maliyetleri ile karşılaştırıldığında E5 özelliği büyük şirketlerin iletişim masraflarında büyük oranda tasarruf sağlayacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.