T-Mobile kullanıcılarına iPhone müjdesi

T-Mobile kullanıcılarına iPhone müjdesi

T-Mobile, önümüzdeki yıldan itibaren iPhone ve diğer Apple ürünlerine hizmet sağlayacağını açıkladı.

Amerika’nın dördüncü en büyük telekomunikasyon şirketi olan T-Mobile, Apple firması ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Diğer telefon operatörleri AT&T, Verizon ve Sprint’in ardından T-Mobile da Apple ürünlerini artık müşterilerine anlaşmalı olarak satacak. T-Mobile USA tarafından perşembe günü sabah saatlerinde yapılan açıklamada, Amerika’nın en popüler akıllı telefonu iPhone’un 2013 yılından itibaren müşterilerinin hizmetine sunulacağını duyurdu. Ancak şirket bu uygulamanın tam olarak ne zaman başlayacağına dair net bir tarih vermedi.

iPHONE TELEKOMUNİKASYON ŞİRKETLERİNİ UÇURUYOR

2011 yılında Apple ile anlaşmaya vararak müşterilerine iPhone ve diğer Apple ürünlerini sunmaya başlayan Sprint, geçtiğimiz bir yıl içinde 15 milyar dolar tutarında sözleşmeli iPhone sattığını açıkladı. Sprint CEO’su Dan Hesse, geçen bir yıl sonunda, Amerika’nın bir ve iki numarası olan AT&T, Verizon şirketleri ile rekabet edecek düzeye geldiklerini söyledi.

2007 yılında ilk defa piyasaya çıkan iPhone’ları müşterilerine sunan AT&T, kısa sürede en büyük rakibi Verizon’a fark atacak seviyeye geldi. Verizon’ın da 2010 yılında Apple ile anlaşması bu iki firmayı Sprint ve T-Mobile karşı daha güçlü hale getirdi ve borsadaki hisse senet değerlerini yükseltti. Son olarak geçen yıl Sprint’in de iPhone’ları abonelerinin kullanımına açması ile T-Mobile Apple ürünü satmayan tek büyük telekomunikasyon firması haline gelmişti. Alman devi ‘Deutche Telekom’a bağlı olan T-Mobile, Verizon ve AT&T’e göre internetli telefon hizmetini çok daha uygun fiyata sağlıyor fakat şirketin iPhone sonrası internet paketleri hakkında henüz net bir bilgi yok.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.