Samsung, gözle kontrol edilen telefonu bu hafta tanıtacak mı?

Samsung, gözle kontrol edilen telefonu bu hafta tanıtacak mı?

Uzmanlara göre Samsung’un bu hafta New York’ta tanıtmaya hazırlandığı S4 modeli, iPhone’un tahtını ele geçirebilir. Yeni S4 ekranında gözle kontrolün mümkün olacağı ileri sürülüyor.

Samsung’un hafta içinde New York’ta yapacağı tanıtım etkinliği Galaxy S4 modelinin iPhone sevenleri de yakından ilgilendiriyor. İddialara göre Samsung S4 göz hareketiyle ekrandaki görüntüyü aşağı-yukarı kaydırmaya ya da görüntülenmekte olan bir videoyu durdurmaya imkan sağlayacak.

New York’ta bulunan Radio City’de gerçekleştirilecek olan tanıtım programı aynı zamanda Times meydanından da canlı yayınlanacak.


Samsung’un yeni modelinde ayrıca Galaxy S3 de olduğu gibi S4’de kullanıcının ekrana baktığı sürece telefonunun ekranının kararmayacağı iddia ediliyor. Yine iddialara göre Samsung, geçtiğimiz Ocak ayında göz hareketiyle görüntüyü durdurma ve ekranı kaydırma teknolojisinin patentini aldı.

Basında çıkan haberlerde Galaxy S4’ler 12.7 cm boyunda ve 13 megapiksel kamera çözünürlüğü ve sekiz işlemci ile çalışacak. Bugün en gelişmiş akıllı telefonlar 4 işlemci ile çalışıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.