Samsung akıllı saatini tanıttı

Samsung akıllı saatini tanıttı

Teknoloji devi Samsung, Berlin’deki teknoloji fuarında, uzun süredir beklenen akıllı saatini tanıttı.

Galaxy Gear adı verilen akıllı kol saatleri, akıllı telefonların giyilebilir versiyonları olarak değerlendiriliyor. Samsung’un bu hamlesiyle teknoloji savaşları, tüketicilerin bileklerine taşındı yorumları yapıldı.

Akıllı saatin tanıtımını yapan Samsung Başkanı ve CEO’su JK Shin, “Samsung’un akıllı cihaz yeniliklerinde süregelen liderliği, günlük hayatlarını daha kolay ve daha eğlenceli yaşamak isteyen tüketicilerimizi dinleme vizyonumuzun bir göstergesi. Samsung Galaxy Gear, akıllı cihaz teknolojisini tüketicilerin hayatına daha da entegre bir hale getirerek tüketicilere avantajlar sağlarken, mobil cihaz dünyası ile moda dünyası arasındaki uçurumu kapatarak gerçekten giyilebilir bir teknoloji oluşturuyor.” dedi.  

Samsung Galaxy Gear, şirketin Galaxy S4, Galaxy Note 2 ve Galaxy Note 10.1 cihazlarıyla entegre olarak çalışabilecek. Bu sayede kullanıcı, akıllı telefonuna gelen çağrılar, metin mesajları, e-postalar ve uyarıları akıllı saatinden takip edebilecek. Samsung Galaxy Gear aynı zamanda, gelen mesajları görüntüleyerek, kullanıcılara bu mesajları kabul ya da göz ardı etme olanağı da sunuyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.