İşte merakla beklenen Galaxy S7!

İşte merakla beklenen Galaxy S7!

Bu yılın en çok merak edilen telefonlarından biri şüphesiz ortaya çıkan sızıntıların oluşturduğu yankıdan da görüleceği gibi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7 ve kardeşi Galaxy S7 Edge oldu. Ortaya çıkan son sızıntıda S7’lerin son görüntüsü ve sahip olduğu özellikler açıkça görülüyor.

Samsung,  Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan Galaxy S7’ye yönelik kongre öncesi bir sunum yaptı.Yapılan sunumda net bir şekilde Galaxy S7’ye de yer verdi. Böylece Samsung Galaxy S7’nin tasarımı ve başlıca özellikleri de kesin olarak belli olmuş oldu. Ortaya çıkan sonuç, sızıntıların ne kadar isabetli olduğunu da göstermiş oldu.

PhoneArena tarafından yapılan son sızıntıda Galaxy S7’nin 5.1 inç 2K ekrana ve Exynos 8890 ve Snapdragon 820 çipsetlerine sahip iki modele sahip olacağı ve 4GB RAM barındıracağı görülüyor. Ayrıca 12MP BRITECELL teknolojisini kullanan bir kameraya sahip olacak olan Galaxy S7, yine görünürde MP düşürüyor olsa da kalite bazında çok daha iyi bir iş çıkaracak.

Ülkemize daha önce de olduğu gibi Exynos 8890 modelinin gelmesi ihtimali yüksek. Ancak bu durum ne gatif değil, pozitif bir etki oluşturabilir. Zira benchmark testine göre Exynos 8890’a sahip Galaxy S7’nin, normalinden çok daha iyi performans verdiği belirtiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.