Tarçınlı süt yağlanmayı önlüyor

Tarçınlı süt yağlanmayı önlüyor

İçerdiği vitamin, kalsiyum ve demir ile tam bir besin deposu olan süt düzenli tüketildiği takdirde yağ yakımını hızlandırırken, insan vücudunda incelmeyi sağlıyor.

Özellikle tarçınlı sütün yağlanma problemine birebir geldiğini vurgulayan Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, “Tarçınlı süt tüketmenin bel bölgesindeki yağlanmaya karşı etkili ve önleyici olduğunu gösteriyor” ifadesini kullanıyor.

Spor sonrası süt içmenin kas kaybını önlediğini vurgulayan Keçeci, iyi bir sindirim ve cilt sağlığı için de süt içilmesini tavsiye ediyor.

Sütün içerdiği vitaminlerle tam bir beyaz mucize olduğunu söyleyen Keçeci, “Beslenmenin üç ayağı diyebileceğimiz karbonhidrat, yağ ve proteini barındıran tek besin grubudur. Bu da sütün beslenme planında kesinlikle yer almasını gösteren bir sebeptir. Eğer herhangi bir problem yoksa kişinin günde 1-3 bardak kadar tükettiği süt, yağ yakımının hızlanmasına yardımcı olur.” diyor. Tarçınlı sütü, yatmadan önce son ara öğün olarak tercih edilebileceğini belirten Keçeci, “Yine süte bir tatlı kaşığı kadar kahve eklemek metabolizma hızının artmasını sağlar. Düzenli olarak bir ara öğünde sütü, meyve ya da yulafla tüketmek ise göbek bölgesindeki yağ yakımını hızlandırırken aynı zamanda daha zinde ve dinç olmayı da sağlar” bilgisini veriyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.