Piyango Çılgınlığı: Toplam İkramiye 656 Milyon Dolar

Piyango Çılgınlığı: Toplam İkramiye 656 Milyon Dolar

Amerika’da günlerdir gündemi meşgul eden Mega Millions piyangosunun çekilişi yapıldı. Şimdi kazanan şanslıların açıklanası bekleniliyor. Dünya tarihinde en yüksek ikramiye bedeline ulaşan Mega Millions çekilişi yapıldığı halde kazananlar belli olmadı.

Eğer Mega Ball biletinizde 2-4-23-38-46 numaralar varsa 656 milyon doların ortaklarından birisiniz demektir. Günlerde kazananın çıkmaması nedeniyle 656 milyon dolar olan ikramiyenin Kansas, İllinois ve Maryland  eyaletlerinde satılan biletlerden çıkacağı tespit edildi. İllinois eyaletindeki şanslı biletin St Louis şehrinin hemen yakınındaki Red Bud kasabasında doldurulduğu açıklandı. Maryland eyaletindeki bilet ise Baltimoreşehrindeki bir markette dolduruldu. Edinilen bilgiye göre 3 biletin sahiplerivergilerdüşülmeden önce 213’er milyon dolardan fazla para kazanacak.

Tarihin en büyük ikramiyesini kazanmak isteyen Amerikalılar dakikada 33 bin bilet satın alma rekorunaulaştı. Maryland ve Kansas eyaletlerinde kazananların kimliklerinin açıklanması şartı bulunmazken, İllinois eyaletinde ise kazanın kimliğini açıklama şartı bulunuyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.