Mourinho artık Manchester United’da

Mourinho artık Manchester United’da

Manchester United, Van Gaal’ın görevden alınmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’nun getirildiğini açıkladı. Portekizli teknik adam 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Görev yaptığı Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya’da şampiyonluklar ve kupalar kazanan Portekizli teknik adam 2004’te Porto, 2010’da da İnter’in başındayken Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı.

Mourinho, Chelsea’de görevden alındığı Aralık’tan bu yana işsizdi.

BBC Türkçe’nin haberine göre, Manchester United Televizyonu’na konuşan Mourinho, Manchester United’ın son üç yılının kulübün tarihini yansıtmadığını, Manchester United’ta başarılı olabilmek için kendisi açısından zamanlamanın doğru olduğunu söyledi.

Mourinho, şöyle devam etti, ”Burası dev bir kulüp. En iyi teknik adamlara layık bir yer burası. Ben de, kulübün büyüklüğüne odaklanıp son üç yılı unutmak istiyorum. Kazanmak istiyorum. Futbolcuların ihtiyacı olan da kulak vermek. Kulübün tarihine odaklanmamız gerekiyor. İstediğimiz başarıya erişebilmek için elimden geleni yapacağım.”

Portekizli teknik adamın transfer listesi konusunda çok fazla ayrıntı sızmış değil. Ancak İnter’den eski oyuncusu Zlatan İbrahimoviç’in Manchester United ile sözleşme imzalayacak ilk oyunculardan biri olabileceği belirtiliyor.

Paris Saint Germain’den ayrılan İsveç milli takım yıldızı dün gazetecilere, Mourinho’nun Manchester United’ı yeniden zirveye çıkaracak isim olduğunu söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.