CAS’tan Luis Suarez’e iyi haber gelmedi

CAS’tan Luis Suarez’e iyi haber gelmedi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Luis Suarez hakkındaki kararını açıkladı. 
 
 2014 Dünya Kupası’nda İtalyan futbolcu Giorgio Chiellini’yi ısırdığı için 4 ay tüm futbol aktivitelerinden men cezası alan  Uruguaylı yıldız Luis Suarez’in cezası CAS tarafından onandı. Suarez 26 Ekim tarihine kadar Barcelona forması ile resmi bir maçta oynayamayacak. Ancak CAS’ın aldığı yeni karara göre golcü oyuncu Katalan ekibi ile antrenmanlara çıkabilecek. 

Luis Suarez’in cezasını bittiği hafta Barcelona’nın Real Madrid ile El Clasico’da karşı karşıya gelecek olması ise kafaları karıştırdı. Dev maçın pazar günü oynanması durumunda Suarez Barcelona formasıyla sahadaki yerini alabilecek. Ancak El Clasico’nun 25 Ekim cumartesi gününe alınması halinde cezasının son gününde olan yıldız oyuncu karşılaşmada forma giyemeyecek.
 

Temmuz ayında 81 milyon Euro karşılığında Liverpool’dan Barcelona’ya transfer edilen Suarez, cezası nedeniyle basına tanıtılamamıştı. Ancak CAS kararının ardından katalan ekibi Suarez’in önümüzdeki pazartesi günü Nou Camp’ta yapılacak törenle taraftara tanıtılacağını açıkladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.