Trump: RNC’nin yaptığı dolandırıcılık ve rezillik

Trump: RNC’nin yaptığı dolandırıcılık ve rezillik

Colorado eyaleti süper delegelerini Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Ted Cruz’a veren RNC’in (Cumhuriyetçi Parti) kararına sert tepki veren Donald Trump, yapılanları ‘‘dolandırıcılık ve rezillik’’ diye tanımladı.

Muhafazakar Parti’nin en güçlü başkan aday adayı olan Donald Trump, partinin merkez yönetimi olan RNC’nin (Republican National Committee) ‘‘Yaptıkları çok kirli hilecilik. Bu kirli bir hile’’ diye eleştirdi.  

RNC, geçen günlerde Colorado eyaletinin 34 süper delegesini Ted Cruz’un hanesine yazmıştı. RNC’nin bu kararı Trump’ı çileden çıkardı. New York’ta seçim çalışmalarını sürdüren Trump, “RNC yani Cumhuriyetçi Ulusal Komitesi kendilerinden utanmalı bu yaptıkları pisliklerden dolayı’’ diye yüklendi.  

Parti yönetimine karşı öfkesini frenleyemeyen Trump, “Parti’nin yaptığı rezillik. Reince Priebus’ın (RNC Başkanı) yaptıkları nedeni ile utanmalı. O (Priebus) kendiden utanmalı çünkü neler döndüğünü çok iyi biliyor’’ şeklinde konuştu.  

TRUMP’A RNC BAŞKANI TWİTTER’DAN CEVAP VERDİ

Trump’ın parti yönetimi ve kendisine sert sözlerine Priebus, Twitter hesabından ile cevap verdi. Priebus, “Bu kural geçen sene alındı. Gizli saklı bir şey yok. Yeni olanda. Kural değişmedi. Kural kuraldır. Değişik bir şey yok’’ diye yazdı.  

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.