Trump: Obama ağlarken samimiydi

Trump: Obama ağlarken samimiydi

Cumhuriyetçi Parti’nin en popüler başkan aday adayı olan milyarder işadamı Donald Trump, Başkan Barack Obama’nın dün basın açıklamasında ağlamasını samimi bulduğunu söyledi.

Dün Beyaz Saray’da bireylerin silah edinmesinin kısıtlanması için yaptığı çağrıda gözyaşlarına hakim olamayan Obama’nın yaşadığı duygu yüklü dakikaları Trump samimi buldu. Trump, ‘‘Ben samimi olduğuna inanıyorum. Bu sözlerimden dolayı da anketlerde 5 puan gerileyebilirim’’ dedi.

Fox News haber kanalında bir programa telefonla katılan Trump, Başkan Obama’nın 2012 yılında Sandy Hook İlkokulu’nda yaşanan silahlı baskına değinirken gözyaşı dökmesini yorumladı. Trump, ‘‘Hislendiği için gözyaşı döktüğü düşüncesindeyim. Bu konudaki düşüncelerimi biliyorsunuz, Obama silah edinme yasasının değiştirilmesi konusunda doğru yapmıyor. Anayasa’nın ikinci maddesinde bu konu açık hem de çok açık. Benim bu konuda fikirlerim belli, bilirsiniz, biz konuyu yanlış konsepte tartışıyoruz. İnsanların korunmaya ihtiyacı var. İnsanların korunma ihtiyacı çok ciddi bir mesele’’ dedi.

Trump, konuşmasında Demokrat Parti’nin başkan aday adayı Hillary Clinton’ı da eleştirmekten kaçınmadı. Anayasa’nın İkinci maddesi konusunda Clinton’ın tutumunu ‘‘çok kötü’’ diye değerlendirdi. Trump, “Hillary Clinton, fikrime göre Obama’dan daha kötü bu konuda. Clinton, herkesin elinden silahını alma derdinde’’ diye konuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.