Trump başkan adayı olursa Senatör tekrar yarışa girecek

Trump başkan adayı olursa Senatör tekrar yarışa girecek

Cumhuriyetçi Parti içinde ciddi sarsıntılara neden olan partinin başkan aday adaylarından Donald Trump’ın nasıl durdurulabileceği hemen her gün tartışılan konuların başında geliyor.

Başkan aday adayı olduğu partisi içinde dahi kutuplaşmalara neden olan Trump’a bu defa geçen Şubat ayında başkan aday adaylığından çekilen Kentucky Senatörü Rand Paul cephe aldı. Rand Paul, partisinin başkan adaylığı yarışını Trump’ın kazanması durumunda kendisinin de başkan adayı olarak seçime gireceğini açıkladı.

Paul, Kentucky de yerel bir gazetenin “Trump eğer Kasım’daki genel seçime partinin başkan adayı olarak giderse destek verir misiniz?” sorusuna, Demokrat Parti’nin başkan aday adayı Hillary Clinton’ı tercih edeceğini ifade etti.

Cumhuriyetçi Parti’nin şuan halihazırda yarışan 3 başkan aday adayı içinden hiçbirini desteklemeyeceğini belirten Paul, “Hiçbir zaman istediğimiz gibi bir başkan adayımız olamayacak… Ben hiçbir başkan aday adayını desteklemeyeceğim” diye konuştu.

ABD siyasetinin duayenlerinden olan Rand Paul’un babası Ron Paul da geçen günlerde Trump’ı partinin başkan adayı olması durumunda dahi desteklemeyeceğini açıklamıştı. Rand Paul, bugün yaptığı açıklamada babasının da şuan yarışta olan hiçbir başkan aday adayını desteklemeyeceğini ifade etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.