Rubio: Trump altını ıslatmış olabilir

Rubio: Trump altını ıslatmış olabilir

Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayları arasında kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ediyor.

ABD 2016 başkanlık seçimleri için muhafazakar partiden başkan aday adayı olan Florida Senatörü Marco Rubio, en güçlü rakibi Donald Trump için açtı ağzını yumdu gözünü. Perşembe günü Teksas’da düzenlenen canlı televizyon tartışmasında köşeye sıkıştırdığı rakibi Trump için bu defa Rubio, ‘‘Altını ıslatmış olabilir’’ dedi.

Trump’ın tartışma programında çok sıkıntılı anlar yaşadığını savunan Rubio, emlak milyarderi için de ‘‘düzenbaz’’ dedi.

Dallas şehrinde konuşan Rubio, “Benim için ‘eriyor’ demiş. Geçen akşam tartışma programına ara verildiği bir bölümünde yaşananları söyleyeyim. O sahnenin arkasına geldiğinde nasıl erdiği görülüyordu’’ dedi.

Trump’ın tartışmaya ara verildiği sırada yeniden yüzüne makyaj yaptırdığını belirten Rubio, ‘‘Önce bıyık bölgesine makyaj yaptırdı çünkü en fazla terleyen yeri orasıydı. Daha sonra boy aynası istedi. Nedenini bilemiyorum ama göğüs hizasında podyuma kadar her tarafta ayna var. Bilemiyorum, belki de altını ıslatıp ıslatmadığından emin olmak istemiştir’’ dedi.  

Trump’ın hiçbir dönemde zorluk yaşamadan ailesinden kalan 200 milyon dolar ile zengin hayatı yaşadığını belirten Senatör Rubio, “Donald Trump, kimsenin yüzüne bir yumruk atmış değil. Donald Trump, devletten, gizli servisin kendisini korumasını isteyen ilk başkan aday adayı. Nasıl bir sert adam bu?’’ diye dalga geçti.

Gelecek Salı günü 15 eyalette birden yapılacak olan önseçim öncesinde Trump hala muhafazakar parti içinde en önde görünen başkan aday adayı. Trump’ın ardından South Carolina ve Nevada önseçimlerinde ikinci gelen Rubio görünüyor. Muhafazakar partinin içindeki önseçim yarışında üçüncü konumda Teksas Senatörü Ted Cruz görünüyor. Kamuoyu yoklamalarına göre Ohio Valisi John Kasich ve emekli doktor Ben Carson yarışta en son sırada görünüyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.