Cumhuriyetçi Senatör: Gelecek başkan muhtemelen kadın olacak

Cumhuriyetçi Senatör: Gelecek başkan muhtemelen kadın olacak

Cumhuriyetçi Parti’nin South Carolina Senatörü ve eski başkan aday adayı Lindsey Graham, 8 Kasım’daki başkanlık seçimini Demokrat Partili Hillary Clinton’ın kazanacağını ima etti.

Geçen yıl mensubu olduğu partiden başkan aday adayı olan ancak önseçimlerde beklediği başarıyı bir türlü elde edemeyerek yarıştan ayrılan Graham, Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump’ın seçimi kazanamayacağını savundu. ‘‘Center for a New American Security’’ (Amerika’nın Yeni Güvenlik Merkezi) başlıklı konferansta konuşan Graham, ‘‘Gelecek başkan kadın veya erkek olacak ama muhtemelen kadın olacak gibi görünüyor. Bu da savunma için daha fazla kesinti demek’’ dedi.

Konuşmasında Trump’ın Cumhuriyetçi Partili olmadığını savunan Graham, ‘‘İşin aslı dış politikada Cumhuriyetçi Partiyi teşkil eden Rand Paul (Kentucky Senatörü), John McCain (Arizona Senatörü) ve Lindsey Graham arasındaki görüş farklılığıdır… Ve Trump, bu görüşlerin dışında bir yerde, bir şeyler söyleyip duruyor. Nerede durduğunu bilmiyorum’’ diye konuştu.

Lindsey Graham, Donald Trump’a muhalif bir isim olarak biliniyor. Bugüne kadar Trump’a destek açıklamayan Cumhuriyetçi senatörlerden birisi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.