Vali Chris Christie ‘aptal’ öğrenciye ders verdi!

Vali Chris Christie ‘aptal’ öğrenciye ders verdi!

New Jersey’nin Cumhuriyetçi Parti’den iş başına getirilen valise Chris Christie, kendisine soru soran halkı paylamasıyla ünlü. Geçtiğimiz gün Christie bu olaylar zincirine bir yenisini daha ekledi.

Fox News’ün haberine göre Cuma günü belediye binasında gerçekleşen basın toplantısında Vali Chris Christie 34 yaşındaki William Brown isimli hukuk fakültesi öğrencisine çıkıştı. Rutgers Üniversitesi’nin isminin Rutgers Camden-Rowen olarak değiştirilmesi planı ile ilgili valiyle tartışmaya giren Demokratik Parti’de aktif olarak çalışan hukuk öğrencisi, isim değişiminin üniversitenin itibarını zedeleyeceğini söyledi. Valinin üniversiteye isim değişikliği olmadan önce başlayan kişilerin aynı isimle diploma alacağını söylemesinin ardından hukuk öğrencisi sert bir soru yağmuruyla valinin sözünü kesti: “Benim oğluma ne olacak? Benim komşularıma ne olacak? Benim arkadaşlarıma ne olacak?”

Bu soruların ardından sinirlenmiş gibi gözüken Christie, “Eğer bugün yaptıklarınla bir şova çıkmak istiyorsan sana bir şey söyleyim, istediğin kadar ileri gidip başa sarabilirsin. Sana bir şey söyleyim mezun olduktan sonra mahkemede böyle davranırsan kendini hapiste bulursun, aptal.”

Bunun ardından Vali Christie cevabını orada bulunanlara açıklayabilmek için şöyle konuştu: “Bu adama karşı sabırlı olmaya çalıştım. Her cevap vermeye çalışışımda bağırarak bana karşılık verdi.” dedi. Ardından Vali daha sonra pişmanlık uyandırabilecek şu sözlerle kalabalıktan alkış topladı: “ Yani, kahretsin be adam, ben valiyim bir dakika çeneni kapatabilir misin?”

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.