Saldırgan 5 kişiyi öldürdükten sonra kendi canına kıydı

Saldırgan 5 kişiyi öldürdükten sonra kendi canına kıydı

Girdiği bir kafe de 4 kişiyi öldüren cani daha sonra kaçırmaya çalıştığı araç sahibi kadını da silahı ile vurdu. Kurbanlarına rast gele ateş eden katil son olarak kendini vurdu. Seattle şehrinde bu yıl içinde yaşanılan cinayet olaylarında 21 kişi yaşamını yitirdi.

Amerika’da son yıllarda tırmanan silahlı baskın olaylarına bir yenisi de Seattle şehrinde eklendi. Amerika’nın gelir seviyesi en yüksek şehirleri arasında gösterilen ve oldukça nezih bir kent olarak ifade edilen Seattle son zamanlarda silahlı baskınlarla anılır oldu. Çarşamba günü bir kafeye giren saldırgan burada oturan 4 kişiyi silahı ile vurarak öldürdü. Seattle polisinin verdiği bilgiye göre daha sonra dışarıya çıkan saldırğan arabasını çalmaya çalıştığı kadını da vurdu. İnsan avına çıkan cani saldırgan en on olarak kafasına dayadığı silahı ile canına kıydı.

Seattle Üniversitesi’nin hemen yakınında bulunan kafede yaşanılan korkunç olay sonunda şehirde son 6 ay içinde 21 kişi cinayete kurban gitti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde yine Seattle da 21 kişi cinayete kurban gitmişti. Şehir sakinlerini endişeye sevk eden cinayet olaylarına kent yönetiminin nasıl tedbir alacağı merak konusu. Belediye Başkanı Mike McGinn, yaptığı basın toplantısında olayın şehri derinden sarsdığını söyledi.

Geçtiğimiz ay yine zenginlerin yaşadığı şehir olan Seattle da rast gele ateş açan saldırgan 3 kişinin ölümüne sebebiyet vermişti. Olaydan sonra saldırgan kayıplara karıştı ve henüz polis caniyi yakalayamadı.

Polis saldırganın kimliğini haberin yayına hazırlandığı saatte kadar açıklamadı. Ancak yerel gazetelerden olan Seattle Times saldırganın 40 yaşındaki Lee Stawicki olduğunu  yazdı. Yine aynı gazete Lee’nin kardeşi olan 29 yaşındaki Andrew Stawicki’nin kardeşinin akli dengesinin yerinde olmadığını da kaleme aldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.