New York’ta yine bir kişi metronun altına itilerek öldürüldü

New York’ta yine bir kişi metronun altına itilerek öldürüldü

New York’ta yine durağa yaklaşan metronun altına itilen bir kişi feci şekilde can verdi. Manhattan’da bu ayın ilk günlerinde benzer bir olay yaşanmış, yaşanılan trajedi günlerce gündemden düşmemişti.

New York’un Queens semtinin Sunnyside yerleşim biriminde 20’li yaşlarda olduğu belirlenen bir kızın perşembe akşamı 8 sularında Sunando Sen (46) isimli şahsı istasyona yaklaşan metronun raylarına itmesi ile yaşandı. New York Polis Departmanı’nın (NYPD) verdiği bilgiye göre Queens Bulvarı üzerinde 40. Sokak durağında yaşanılan olayda Sen’in olay yerinde can verdiği belirtildi. Hindistan kökenli olan Sen’in matbaada çalıştığı bilgisini veren NYPD, ölen şahsın ailesinin olmadığı da kaydetti.

Polis, 7 numaralı metro hattında yaşanılan olaydan sonra iki saat süre ile Sen’in cansız bedenine dokunmayarak delil topladığı görüldü. Polis, incelemelerden sonra Sen’in cesedini kaldırarak çevredeki mobese kamera görüntülerini izledi. NYPD basına verdiği görüntüde, olay yerinden kaçmaya çalışan 20’li yaşlarda olan Latin-Amerika kökenli bir kız görünüyor. NYPD, dedektiflerin olayın faili olduğu düşünülen kızı aramaya başladığını belirterek halktan da şüpheli hakkında bilgi sahibi olanların kendileri ile iletişime geçmelerini istedi.  

Olayın tanıklarından birinin polise verdiği ifadeye göre, istasyonunda kendi kendine konuşan bir kadının metronun durağa yanaşmaya başladığı sırada Sen’i arkasından iterek olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi.

3 Aralık tarihin de ise Manhattan’daki 49. Sokak üzerinde olan durakta tartıştığı Kore asıllı Ki-Suck Han’ı (56) raylar üzerine iten Naeem Davis (30), mağdurun feci şekilde ölümüne neden olmuştu.  Han’ın metronun altında kalışının fotoğrafını kapak sayfasında büyük fotoğrafla veren New York Post ve fotoğrafı çeken foto muhabiri de uzun süre eleştiri almıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.