New York’ta bulunamayan metro kahramanı, Philadelphia’da hayat kurtardı

New York’ta bulunamayan metro kahramanı, Philadelphia’da hayat kurtardı

Philadelphia’da metro raylarına düşen bir adam aynı istasyonda tren bekleyen Christopher Knaflec (32) tarafından kurtarıldı. Knaflec, kendi hayatını tehlikeye atarak adamı elektrikli yüklü raylardan aldı. 

 

İstasyonda bulunan güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği görüntülerde, platforma gelen bir kişi raylar üzerine aniden düşüyor. O sırada olay yerine 7 metre kadar uzakta bir bank üzerinde oturan Knaflec, adamın düştüğünü görür görmez koşarak olay yerine geliyor ve raylara atlayarak yerdeki adamı kaldırmaya çalışıyor. Perşembe günü yerel saat ile öğle 12:40’da meydana gelen olay sonunda raylara düşen adam ufak yaralar ile kurtuldu. 

 

Yaşanan olay sonunda elektrik yüklü raylara cesaretle atlayan Knaflec, eyalette kahraman ilan edildi. Knaflec verdiği röpartajda, “Eğer o sırada tren gelseydi, düşen adamı rayların ortasına yuvarlayarak kurtarmaya çalışacaktım” dedi. 

 

Daha önce uyuşturucu kullanan Knaflec, aldığı tedavi ile iki yıl önce bu beladan kurtulduğunu söyledi.


art-prep-032813-0005

Metro Polis Şefi Thomas J. Nestel, Knaflec’in bir kahraman olduğunu söyledi. Philadelphia yerel basını da Knaflec’in metro gelme tehlikesine karşın hayatını riske atarak elektrik yüklü raylara düşen bir adamı kurtardığından dolayı kahraman olmayı hak ettiği görüşünde.

Geçtiğimiz aylarda New York’ta ise iki farklı olayda ise raylara itilen iki kişi birçok insanın gözleri önünde can vermişti. Philadelphia basını, olayın New York’ta yaşanan iki gayri insani olaydan sonra gerçekleşmesini, ‘Henüz insanlık tükenmedi’ diye yorumladı.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.