Colorado’daki facia geride yürek burkan hikayeler bıraktı

Colorado’daki facia geride yürek burkan hikayeler bıraktı

Colorado eyaletinin Aurora şehrinde 10 gün önce bir sinema salonuna düzenlenen silahlı baskın sonunda yaşanılan trajediye hergün bir yenisi daha ekleniyor. Silahlı baskında boğazından ve karın altından aldığı kurşun nedeniyle hala hayati tehlikeyi atlatamayan anne Ashley Moser, 6 yaşındaki kızı Veronica Moser-Sullivan’ın öldüğünü henüz bilmiyor. Anne Moser ayrıca olay sonunda düşük yaparak hamile olduğu çocuğunu da yitirdi.

Aurora şehrinin Jefferson vilayeti şerifi Jacki Kelley’in verdiği bilgiye göre anne Moser’ın hamile olduğu ancak cumartesi yapılan ameliyat ile düşük olan çocuğun alındığını söyledi.

Batman serisinin son yapımı olan ‘‘Karanlıklar Şövalyesi’nin Yükselişi’’ isimli filmin gösteriminde yaşanılan silahlı baskında hayatını kaybedenler içinde Veronica en genci idi. Henüz 6 yaşında olan Veronica için ailesi ve yakınları cenaze merasimini bekletmeyi planlarken talihsiz annenin komadan çıkması umud ediliyor.

Aile fertleri anne Moser’e kimsenin Veronica’nın öldüğünü haber vermek istemediğini belirtirken, bu acı haberin talihsiz annenin hayatını daha fazla riske atmasından endişe ediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.