Yeni akıllı telefonlar Berlin’deki fuarda tanıtılacak

Yeni akıllı telefonlar Berlin’deki fuarda tanıtılacak

Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden IFA 2014 fuarı başlıyor. 5-10 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek fuarda teknoloji şirketleri yeni geliştirdikleri cihazları dünyaya tanıtacak.

145 bin metrekarelik bir alana kurulan fuara 1.600’e yakın teknoloji firması katılıyor. Bu yılki fuara Toshiba, Sony, Samsung, Asus, Acer, Huawei, Lenovo gibi uluslararası markaların yanında Türkiye’den de Vestel, Arçelik, Teknosa gibi firmalar da iştirak ediyor.

Fuarda tanıtılması beklenen ürünler arasında Samsung’un geniş ekranlı akıllı telefonu Galaxy Note 4, Toshiba’nın kablosuz veri depolama cihazı Canvio Aeromobile, Asus’un akıllı saati Zenwatch, LG’nin yeni L serisi akıllı telefonları, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia’nın yeni modelleri, Huawei’nin 6 inçlik yeni akıllı telefonu Ascend D7 ve Vestel’in yeni akıllı telefon serisi bulunuyor.

Geçen yıl 240 bin kişinin ziyaret ettiği fuara ilginin bu yıl da yüksek olması bekleniyor. IFA 2014’e katılan firmalar arasında teknoloji devi Apple bulunmuyor. Şirket politikası gereği bu tip fuarlara hiç katılmayan Apple’ın 9 Eylül tarihinde San Francisco’da düzenleyeceği özel etkinlikte iPhone 6’yı tanıtması planlanıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.