Samsung Galaxy Tab S incelemesi

Samsung Galaxy Tab S incelemesi

Son zamanların en dikkat çekici Android tabletlerinden biri Samsung Galaxy Tab S. 6,6 mm kalınlığı ile oldukça ince bir tasarıma sahip olan bu tabletin titanyum bronz ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

 8,4 ve 10,5 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu var. Test ürünü olarak 10,5 inç versiyonunu incelediğimiz ürünün en dikkat çekici yanı ise 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran. Kalitesi ve parlaklığı tek kelimeyle göz alıcı. Renkler oldukça canlı ve dikkat çekici. Uyarlanabilir ekran özelliği sayesinde internette gezinme, film izleme veya kitap okuma gibi işlemlerde ekran farklı parlaklık seviyesine geçiş yapıyor.

16 ve 32 GB olmak üzere iki farklı sabit depolama seçeneğine sahip olan bu cihaz 128 GB’a kadar Micro SD kart destekliyor. Bir diğer artısı ise ücretsiz olarak sunulan 50 GB’lık Dropbox depolama alanı. Otofokus özellikli 8 megapiksel kamerası akıllı telefonları aratmayacak seviyede başarılı. Ayrıca cihazın ön yüzünde 2.1 megapiksel kamera mevcut.

4.4.2 Android işletim sistemine sahip olan tablette Magazine UX ara yüzü kullanılıyor. Samsung’un geliştirdiği bu ara yüzün en önemli artısı sık kullanılan uygulama ve içeriklere tek bir ekrandan ulaşma kolaylığı sağlaması. Çoklu pencere özelliği sayesinde tek bir ekran üzerinde farklı uygulamalara yer verilebiliyor. SideSync 3.0 özelliğiyle Samsung telefonla eş zamanlı olarak kullanmak mümkün. 7900 mAh’lik pil 12 saate yakın kullanım imkanı sunuyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.