iPhone 5S’in altın-gümüş rengi çıktığı an tükendi

iPhone 5S’in altın-gümüş rengi çıktığı an tükendi

Apple ve iPhone meraklılarının heyecanla beklediği iPhone’nun 5S modeli piyasaya çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü. Piyasaya ilk defa sürülen Altın-gümüş renkli iPhone’ların anında tüketilmesi ise hayal büyük hayal kırıklığına yol açtı. Amerika ve Avrupa’da dün altın-gümüş rengi iPhone 5S’lerin bu kadar hızlı tüketilmesinden şikayetçi olan birçok iPhone hayranı, merakla bekledikleri telefonları alamamanın üzüntüsünü yaşadı.

 

Apple’ın Manhattan’da bulunan mağazası önünde 15 gündür beklediğini söyleyen Joseph Cruz (20), sırada ikinci sırada olmasına rağmen 5S’in altın-gümüş versiyonunu alamadığını söyledi. 5. cadde üzerindeki Apple mağazası önünde 15 gün süreyle eğlenceli vakit geçirdiğini belirten Cruz, iki adet uzay grisi renginde 5S alabildiğini söyledi.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kaldığı Place otelin hemen karşısında bulunan New York’taki Apple mağazasının önünde dün gün boyu sıra eksik olmadı. Apple mağazasında altın-gümüş rengi iPhone 5S’lerin bittiğini haber alan birçok iPhone meraklısı soluğu AT&T ile Verizon adlı telekomnikasyon hizmetleri veren şirketlerin mağazalarında aldı. Ancak AT& ve Verizon şirketleri abonelerine altın-gümüş renkli iPhone 5S isteyenlerin ancak 28 ila 30 gün içinde elde edebileceklerini söyledi. Apple mağazaları ise altın-gümüş rengi modelinin ancak ekim ayı sonlarına doğru tekrar satışının mümkün olacağını bildirdi.

 

Manhattan’ın farklı bölgelerinde 24 adet mağazası bulunan Best Buy ise kendilerine iPhone 5S’in altın-gümüş renkli modelinin gelmediğini bildirdi. Mağaza yetkilileri Apple firmasının Manhattan’daki hiçbir Best Buy mağazasına altın-gümüş modeli göndermemesi nedeniyle bu modelin satışını yapamadıklarını duyurdu.

 

 

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.