Casper’ın yeni akıllı telefonu V4 piyasada

Casper’ın yeni akıllı telefonu V4 piyasada

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkardığı VIA serisi akıllı telefon modeli ile büyük ilgi gören Casper, şimdi de serinin yeni modeli V4 ile karşımızda.

Geçtiğimiz yıl 50 bin akıllı telefon satışı gerçekleştiren Casper, serinin bu yeni modeliyle birlikte bu sayıyı 200 bine çıkarmayı hedefliyor. Serinin önceki modelleri gibi beyaz renkli bir kasaya sahip olan V4’ün, 4.7 inç genişliğinde ekranı ve 720p ekran çözünürlüğü var. Arka kamerası 13 MP, ön kamerası ise 2 MP. 16 GB’lık sabit disk kapasitesi, mikro SD desteğiyle 32 GB’a kadar artırılabiliyor.  

Android 4.2.2 işletim sistemi ile gelen V4’ün dört çekirdekli işlemcisi bulunuyor. 999 TL’den satışa sunulan cihazın ön plana çıkan diğer özellikleri ise şunlar: İşaretlerle Hızlı Arama: Cihazın ekranına parmağınızla çizdiğiniz şekillerle arama yapma. Akıllı Bekleme: Üzerindeki sensörün yardımıyla bakışları algılayan cihaz, gözünüz üzerinde olduğu sürece tuş kilidini devreye sokmuyor ve ekranı kapanmıyor. Sesli Çekim: Ses komutları tanımlayarak, herhangi bir düğmeye basmadan tek bir kelimenizle fotoğraf çekme özelliği var. Hareket Tanıma Teknolojisi: Rehberde konuşmak istediğiniz kişi seçiliyken telefonu kulağınıza götürdüğünüzde V4 otomatik arama yapıyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.