Bu uygulama size ‘egzersiz arkadaşı’ buluyor

Bu uygulama size ‘egzersiz arkadaşı’ buluyor

Oregon eyaletinde bir çift, yalnız egzersiz yapmak istemeyenler için aynı egzersiz hedefleri ve yeteneklerine sahip insanları buluşturan bir uygulama geliştirdi.

‘Workout Buddies’ (Egzersiz Arkadaşları) adı verilen uygulama,yaşadığınız bölgede sizinle benzer ilgi ve yeteneklere sahip kişilerle akıllı telefonunuz aracığıyla irtibata geçmezine olanak tanıyor. Uygulamanın geliştiricilerinden De La Verge, uygulamanın kullanıcıya bir egzersiz partneri vererek gece bile olsa güvenli bir şekilde spor yapmak imkanı sunduğunu belirtti. Uygulamanın amacına değinen Vergne, “Ben kendimden 10 kat daha fazla koşullandırılmış biriyle egzersize gitmek istemiyorum. Benimle aynı hedefleri biriyle egzersiz yapmak isterim.” dedi.

Oregon eyaletinin Eugene şehrinde ‘Max Muscle’ adlı bir programın kurucusu olan Tom Weins’e göre, ‘Workout Buddies’in güzel yanı spor yapmaya karşı isteksiz olan ya da fit kalmak isteyen insanlar için teşvik edici olması. De La Verge, “Diğer tüm spor uygulamaları sana nasıl egzersiz yapacağını öğretirken, sadece bu program sana egzersiz partneri buluyor.” dedi.

Uygulama şimdilik sadece Apple cihazlara indirilebiliyor. Ücretsiz olan bu uygulama yakında Android cihazlara da indirilebilecek.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.