App Store’da bugüne özel birçok uygulama ücretsiz

App Store’da bugüne özel birçok uygulama ücretsiz

Apple’ın uygulamalarını kullanıcılarına sunduğu App Store, bugün itibariyle 5. yılına özel birçok uygulama ve oyunu ücretsiz sunmaya başladı.

10 Temmuz’da 5. yılını dolduracak olan App Store, İOS platformunun en popüler uygulamalarını ücretsiz olarak İphone ve İpad kullanıcıları ile paylaştı. Bugüne kadar App Store üzerinden milyarlarca satış gerçekleştiren Apple bu jesti ile İOS kullanıcılarını heycanlandırdı. Apple’ın bugünlük ücretsiz olarak sunduğu bazı oyun ve uygulamaları aşağıda listeledik. Bu listeye önümüzdeki günlerde yeni uygulama ve oyunların eklenmesi bekleniyor.

Tiny Wings: iOS platformunun sevilen oyunlarından Tiny Wings, normalde oyun severlere ortalama $0.99 ücretle sunuluyordu. Minik kanatlı kuşu tepelerin eğimleri sayesinde ivme kazandırarak uçurmaya ve bulutlara çıkarmaya çalışarak oynanılan Tiny Wings, bir süreliğine ücretsiz. tiny-wings1

Infinity Blade 2: iOS platformunun ve akıllı telefonların en iyi grafiklere sahip oyunu olarak gösterilen Infinity Blade 2, piyasaya çıktığı 2011 yılından bu yana ilk kez ücretsiz sunuluyor. Normal zamanda ortalama $6.99 ücretle oyun severlere sunuluyordu.

Sword & Sworcery EP: Superbrothers ve Capybara Games ortaklığıyla geliştirilen macera oyunu Sword & Sworcery EP, bugün itibariyle ücretsiz sunulan oyunlar arasında. Efsanevi bölgelerin keşifi üzerine kurulan oyun, mistik müzik gizemleriyle oyun severlerin heyecanını katlıyor. Bu oyun normal zamanda $ 4.99 ile ücretlendirilirken şuan ücretsiz.

Badland: Mobil oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını açan Badland oyunu da bugün itibariyle ücretsiz. Badland, normal zamanda $ 3.99 ile ücretlendiriliyordu.

Where’s My Water: Timsaha ihtiyacı olan suyu ulaştırıp banyo yapmasını sağlamak için binlerce oyun sever tarafından ortalama $ 0.99 ödenerek indirilen oyun bugün itibari ile ücretsiz.

Day One: Online günlük olarak görev yapan Day One, normalde $ 4.99 ile ücretlendirilirken şuan için ücretsiz. Görünümü bir ajandayı andıran uygulamada Her sayfaya hashtag ekleyebiliyor ve böylece daha sonra arama yapmak istediğiniz bir şey olursa işiniz epey kolaylaşıyor.

Barefoot World Atlas: Gezegendeki farklı bölgeleri öğreten, olağanüstü vahşi yaşamı yakından tanıtan, ünlü yerleri keşfedilmesine olanak sağlayan ve dünyayı 3B görüntülemeyi sağlayan bu uygulamada bugüne özel ücretsiz olarak indirilebiliyor. Normal zamanda $ 1.99 ile ücretlendiriliyor.

Traktor DJ: Özellikle müzik tutkunları arasında popüler bir uygulama Traktor DJ, normal zamanda $19.99 üzerinden ücretlendirilirken bugüne özel ücretsiz sunuluyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.