Syracuse’de Türk kahvaltısı

Syracuse’de Türk kahvaltısı

Syracuse Kültür Merkezi Kadınlar Kulübü (Women Club) üyeleri arasında gelenekselleşen kahvaltıların ilki yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Program misafirlerin severek içtikleri Türk çayı eşliğinde kahvaltı ikramı ile başladı. Syracuse’de yaşayan Türk kadınlarının hazırladığı ikramlar herkesin beğenisini kazandı.

Kahvaltı sonrasında Diyetisyen Melek Elif Yavuz beslenme bozuklukları ile ilgili bilgilendirici bir seminer verdi.

Ardından katılımcılar Syracuse Kültür Merkezi’nin düzenleyeceği etkinliklere davet edildiler ve 1 yıldır “Yemek Pişirme Derslerine” (Cooking Class) düzenli olarak katılan April Rando deneyimlerini anlattı. Katıldığı Cooking Class programlarında öğrendiği tarifleri deneyip arkadaşlarına tattırdığını ve arkadaşlarının şaşkınlıkla böyle yemek yapmayı nereden öğrendiğini sorduklarını anlatan Rando, bu tür etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduğunu ,düzenleyenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Kahvaltı programı gelecek etkinlikler hakkında bilgi verilmesinin ardından Cooking Class öğreticilerinden Bahar Myratgulyeva’nın hazırladığı ve April Rando’nun kestiği “hoşgeldiniz” pastasının misafirlere ikram edilmesiyle sona erdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.