Los Angeles’da Cumartesi Okulu kapanış programı

Los Angeles’da Cumartesi Okulu kapanış programı

Anadolu Kültür Merkezi Los Angeles Şubesi Cumartesi Okulu’nun kapanış programı geniş bir katılımla gerçekleşti. Veliler ve eğitimcilerin katıldığı programda öğrenciler yıl boyu öğrendiklerini sergiledi.

Akşam yemeğiyle başlayan programda sahneye çıkan Amerikalı öğrenciler kendilerini Türkçe tanıtarak seyircileri  Türkçe selamladı.

Programda konuşan Okul Müdürü Ayşe Kuruz hislerini ‘’Bizim hedefimiz çocuklara öğrenme, keşfetme ve deneyim imkanı sunmak ve yaptıklarından gurur duymalarını sağlamaktı. Bugün amacımıza ulaştığımızı görmek bizi onurlandırıyor.’’ şeklinde ifade etti. Öğrenci velilerinden Melissa Sönmezay ise çocukların üstün performansılarına yıl boyunca şahit olduklarını fakat yılın özeti niteliğindeki bu programın güzel bir hatıra olarak kalacağını ifade etti.

 

Öğrenciler ilerleyen dakikalarda Türk bayrakları eşliğinde Anadolu türküleri söyledi. Daha sonra salona dağılan öğrenciler derste hazırladıkları hediyelerini geçmiş anneler günü vesilesiyle annelerine verdi. Sahne performansının ardından ‘Yeni Bir Dünya’ yazılı pasta misafirlere ikram edildi.

 

Cumartesi okulu, 17 Mayıs pazar günü ise piknik düzenleyerek 17 öğrencisiyle 2014-2015 eğitim-öğretim yılına veda etti.

Sadece cumartesi okulu öğrenci ve velilerinin katılımıyla gerçekleşen 60 Kişilik piknikte velilerin ve öğretmenlerin de eşlik ettiği çeşitli oyunlar oynandı. Turnuva havasında geçen halat, çuval ve karpuz yeme yarışmaları sonunda öğretmenler hazırladıkları hediyeleri öğrencilerine hediye etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.