15 Ağustos haftası gösterime giren filmler

15 Ağustos haftası gösterime giren filmler

15 Ağustos haftası gösterime giren filmler

Bu hafta Amerika’da yedi film gösterime girdi.

The Expendables 3: Haftanın merakla beklenen filmi The Expendables 3’te Barney Ross ve arkadaşları bu sefer oldukça azılı bir düşmanla karşı karşıya geliyor. Sylvester Stallone’nin başrolünde oynadığı filmde Jason Statham’dan Harison Ford’a, Jet Li’den Mel Gibson’a kadar çok sayıda ünlü isim yer alıyor.

Let’s Be Cops: Jake Johnson ve Damon Wayans Jr’ın başrollerinde oynadıkları filmde bir kıyafet balosuna polis kostümüyle katılmaya karar veren ancak çevre sakinleri kendilerini gerçek polis zannedince polis gibi davranmaya devam eden iki arkadaşın hikayesi anlatılıyor.

The Giver: Lowis Lowry’nin oldukça beğenilen çocuk kitabı serisinden uyarlanan filmde, savaşın, hastalığın ve acının olmadığı bir dünyada genç bir çocuğun yaşlı bir adamdan acıyı ve gerçek dünyayı öğrenmesi konu ediliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jeff Bridges ve Meryl Streep yer alıyor.

Frank: Müzisyen olmak isteyen Jon, Frank adında esrarengiz ve karizmatik bir liderin olduğu pop müzik grubuna katılır. Michael Fassbender’ın oldukça etkileyici bir oyunculuk sergilediği Frank katıldığı festivallerde eleştirmenlerden oldukça övgü almıştı.

The Trip to Italy: İki adamın İtalya’da altı farklı şehirde yediği altı farklı yemeği anlatan The Trip to Italy haftanın eğlenceli filmlerinden.

Life After Beth: Genç bir adam ölen kız arkadaşının bir süre sonra hayata geri döndüğünü fark eder. Ancak genç kız farklı davranışlar sergilemektedir.

Jake Squared: Howard Goldberg’in yönettiği filmde bir film yapımcısı yeni film projesi olarak kendisini seçer. Çekeceği filmde hayatındaki bütün ilişkileri nasıl mahvettiğini anlatacaktır.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.