Trayvon Martin’in kanında esrar bulundu

Trayvon Martin’in kanında esrar bulundu

Uzun süredir gündemi meşgul eden Trayvon Martin olayında yeni gelişmeler yaşandı. İlk gelişme öldürülen 17 yaşındaki Trayvon Martin’in öldürülmeden önce esrar (marijuana) kullandığı kan testi sonunda ortaya çıktı.

Otopsi sonunda kan değerlerinde esrar bulunan Trayvon’un George Zimmerman’a saldırdığı yönündeki davalı tarafın iddiaların güçlendirecek bir durum olarak değerlendiriliyor.  

İkinci gelişme ise Trayvon Martin’i silahı ile öldüren sitenin gönüllü bekçisi George Zimmerman’ın yayınlanan fotoğrafları. Olaydan sonra Zimmerman’ın çekildiği iddia edilen fotoğraflarda Trayvon tarafından ciddi şekilde hırpalandığını gösteriyor. Burun kemiği kırılan, gözlerinde morarma görünen ve kafasının arkasında iki yerden yara aldığı görünüyor.

slide 227184 990888 free
Zimmerman, polise ve daha sonra da mahkemeye veridği ifadesinde Trayvon’un kendisine saldırdığı ve kendini savunmak amacıyla ateş etmek zorunda kaldığını iler sürmüştü. Basına verilen Zimmerman fotoğrafları arasında taşıdığı silahın dahi Trayvon ile boğuşmasında zarar gördüğü görülüyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.