Time Warner şirketler grubu 55 yıllık binasından taşınıyor

Time Warner şirketler grubu 55 yıllık binasından taşınıyor

Basın sektöründe dünyanın ikinci en büyük firması olan Time Inc (Time Warner) Manhattan’ın Midtown bölgesinde olan 55 yıllık binasından taşınıyor. Şirket yetkilileri yine Manhattan adasında ancak Downtown olarak adlandırılan bölgeye taşınacaklarını açıkladı.

Eğlence, film, televizyon ve yayıncılık alanlarında söz sahibi olan olan Time Inc, AOL, Walt Disney, HBO, CNN, Cartoon Network, New Line Cinema gibi dünya çapında üne sahip şirketleri bünyesinde bulunduruyor. Time Inc şirketler topluluğu New York’ta iş dünyasının üssü konumunda olan Manhattan’ın Midtown bölgesinden kira ve vergilerin daha düşük olduğu Downtown’a taşınacağını açıklaması sürpriz oldu. Şirketin kurucusu olan Time Warner tarafından Midtown’da alınan ‘Time & Life’ adlı binaya şirket 1959 yılında taşınmıştı. Yeni binalarının 65 bin metre kare olduğunu açıklayan şirket yetkilileri, taşınacakları yeni ofisin eskisinden daha hesaplı ve modern olacağını söyledi.

Time Warner şirketleri topluluğu gibi Midtown’dan daha hesaplı olduğu için Downtown’a taşınan AMI, The Village Voice, The Daily News’in yanı sıra bu yıl sonunda Conde Nast’in Times Meydanı’ndan yeni yapılan Dünya Ticaret Merkezi’ne yerleşeceği belirtiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.