[Foto Galeri] Central Park’tan sonbahar görüntüleri

[Foto Galeri] Central Park’tan sonbahar görüntüleri

New York şehrindeki dünyaca ünlü Central Park’ta sararan ağaçların oluşturduğu görüntüler turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Havaların soğumasıyla sararan ve renk değiştiren ağaçlar ilginç görüntüler oluşturuyor. New York şehrinin ortasında bulunan ünlü Central Park, yabancı turistlerin yanısıra çok sayıda yerli turislteride ağırlıyor.

Özellikle bahar aylarında ağaçların farklı renklere bürünmesi insanların ilgisini daha da arttıyor. Şehir yoğunluğundan biraz uzaklaşmak isteyen New Yorklular soluğu Central Park’ta alıyor. Ziyaretçiler parktaki müzik, dans vb  aktivitelere katılabiliyor. Ziyaretçilerin bir kısmı parkın içinde bisiklet kullanırken, diğer kısmı ise koşuyor veya yürüyerek spor yapıyor. İsteyen, parkın içindeki yapay gölde sandalla gezinti yapabiliyor.

Gezmek için parka gelenler ise ellerindeki kamera veya fotoğraf makinaları  ile güzel manzaraları görüntülemeye çalışıyor.

Parkın içinde, fayton veya bisiklet taksi  turlarıda büyük ilgi görüyor. Özellikle Pedicab (bisiklet taksi) faytona kıyasla daha ucuz olduğu için, insanlar tarafından daha çok tercih edilebiliyor.  

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.