Eve giren ayı çorbayı içti

Eve giren ayı çorbayı içti

Rusya’nın Sibirya bölgesinde Ust-Ilimsk kentinde bir köyde dağdan inen ayı yaşlı bir çiftin evine girerek borş( et ve lahanadan yapılan) çobasını içti. Evde çorbayı yaptıktan sonra soğuması için mutfakta masaya bırakan yaşlı kadın, eşi ile birlikte dinlenmeye çekildi.

 

Irkutsk polis merkezinin internet sayfasından yapılan açıklamaya göre, masanın üzerine etli çorbayı gören ayı tek katlı evin mutfak camını kırarak içeri girdi. Masanın üzerinde duran çorbayı da afiyetle içti. Evin saunasında dinlenen kadın gürültülerin gelmesi üzerine mutfağa koştu. Masada çorbayı içmeye çalışan ayıyı gören kadın şoke olurken eşi güvenlik güçlerine haber verdi.

 

Açıklamada, güvenlik güçlerinin yaşlı kadının evine geldiği, havaya ateş ederek ayının evden kaçmasının sağlandığı belirtiliyor. Polis özellikle sel baskınlarının olduğu alanlarda ayıların yiyecek bulmakta zorlandığı ve yaşam alanlarına gelebildiği uyarısı yapıyor.

 

Rusya’nın bazı bölgelerinde ise otobana çıkan ayıların araçları durdurarak yiyecek almaya çalıştığı görüntüler de televizyonlara yansıyor.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.